lørdag 12. januar 2013

Stolt!

Det er lov å være stolt av og til ikke sant?! For meg har det vært en skikkelig bøyg å komme over redselen for engelske oppskrifter, og jeg har knapt strikket mønster med flere farger.

Jeg har luska litt inne på uformelt.net. Der var det en luealong, og siden jeg har fått dilla på luer hev jeg meg utpå. Den første utfordringa var luer med flerfarga mønster. SKREKK OG GRU. Men så kikka jeg gjennom mønstene som var med i januar, og plutselig var motivasjonen på topp!

Der fant jeg nemlig Pigwidgeon hat. Og det var kjærlighet ved første blikk. Denne måtte jeg prøve meg på! Nå hadde jeg som mål å finne garn i lageret mitt, og det gjorde jeg faktisk. Har en del Tove-garn liggende etter forskjellige toveprosjekter. Først prøvde jeg å strikke den i grønt, brunt og off-white, men det ble for lite konstrast i mønsteret. Heldigvis fant jeg en rest med oransj da jeg leita en ekstra gang. Rekka opp og prøvde til igjen. Så strikka jeg, og fikk faktisk til dette med mønster synes jeg. Da ble jeg stolt.


I gang...

 Underveis


 

Nå er lua ferdig! Mitt første skikkelige prosjekt med mønsterstikk. Og jeg synes lua er kul!

 
 
Denne blir min!

6 kommentarer:

 1. Kjempefin lue! Så kledde du jo fargene veldig godt :)
  Gratulerer med vel overstått første engelske oppskrift-tyding!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg liker fargene veldig godt. Jeg har prøvd meg på noen engelske oppskrifter nå altså, men det er fremdeles litt uvant og tiltak. Og så var det i tillegg flere farger.

   Så koselig at du stikker innom bloggen min! Ønsker deg en strålende søndag!

   Slett
 2. Så mange fine luer du har strikket :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Har litt luedilla, samtidig som jeg prøver å bruke opp garn fra lageret, og jeg har mye ett og to nøster av hver, duker ikke til så mye annet da.

   Slett
 3. Kjempefin lue! Ikke sant vel at det gikk fint å strikke på engelsk?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det gikk faktisk veldig fint å strikke etter engelsk oppskrift!

   Slett

Veldig koselig om du legger igjen en hilsen!