onsdag 9. januar 2013

Argh - irriterende!

Ja, det er det virkelig! Jeg har endelig våga meg ut på mønsterstrikk. Falt pladask for lua Pigwidgeon hat som var en av luene i luealongen på uformelt.net. I dag er jeg syk, og orker ikke annet enn å strikke. Så jeg satte igang med lua da, veldig spent på om jeg klarte å strikke mønsteret pent. Og jeg må faktisk si meg fornøyd, selv om det selvsagt er småplukk som kunne vært bedre. Men det er noe med denne perfeksjoneringa....
I gang!
Da jeg var kommet så langt sendte jeg skrytebilde til mora mi!
Men altså, jeg har vel ikke akkurat kommet til poenget ennå... Jeg skriver som jeg snakker, hihi. Jeg hadde altså kommet halveis i siste omgang på mønsteret. For meg som ikke er vant til å strikke mønster med flere farger var det ganske anstrengende, og jeg gleda meg til å bli ferdig. Hadde altså noen få masker igjen, og var så glad! Tenkte å bli ferdig med lua i kveld. Og så skjer det utrolig IRRITERENDE. Pinnen brekker... Mens jeg strikker... Ikke strikker jeg spesielt stramt heller, så pinnen skulle absolutt tåle det. Ikke strikker jeg så raskt at den går varm heller, hihi. Har hørt at disse cubic-pinnene lett brekker i overgangen til viren, og nå skjedde det altså her.


Sukk, må finne på noe annet i kveld da, kan ikke bare sitte her og ikke gjøre noe som helst heller. Ille nok å være syk jo.

2 kommentarer:

 1. Så kjedelig! Har du ikke flere pinner på lur? Strømpepinner, kanskje? Du kan jo bruke en 5-6 stykker for å komme helt rundt uten at det blir for mange mansker på hver pinne.
  Jeg syns mønsterstrikken din ser veldig fin ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har dessverre ikke flere pinner på lur. Jeg har et veldig dårlig forhold til strømpepinner skjønner du, vi blir liksom ikke venner... Dermed er også utvalget av størrelsen i strømpepinner noe magert.

   Men håper å få bytta pinnen i dag, og så har jeg strikka ei anna lue i mellomtiden (dog noe mislykka, hihi).

   Slett

Veldig koselig om du legger igjen en hilsen!