torsdag 10. januar 2013

Noen prosjekter blir vellykket...

...og noen blir ikke helt som tenkt. Det vil si, noen ganger gjør jeg ikke helt som jeg har tenkt. Som i går, da jeg ikke kunne strikke videre på uglelua mi etter at pinnen brakk. Syk og sittende i godstolen måtte jeg ha et prosjekt jeg kunne strikke på.

Hadde et nøste av Aran i lageret mitt. Jeg hadde en plan om å strikke lue til meg selv i det spesielt siden det var av "mine" farger, petrol!

Jeg gikk inn på Ravelry, og fant en lue strikka i samme garn. Jeg kjøpte mønsteret og satte i gang. Men det gikk opp for meg at jeg ikke orka strikke vrangt... så jeg gjorde om på mønsteret da. Utgangspunktet var Chunkeanie. Resultatet ble denne:
 
Dønn kjedelig. Ikke noe spesielt med den: ikke spesielt kledelig, ikke spesielt pen, ikke spesielt stor, ikke spesielt liten, ikke spesielt noe som helst egentlig... 


6 kommentarer:

 1. Så produktiv du er!!
  Å den fargen var nydelig!! Å sånne helt enkle luer er jo supre da. Passer til alt.
  God bedring :)

  SvarSlett
 2. Takk! Jeg er ikke så veldig produktiv til vanlig, men blir litt når jeg er syk. Heldigvis klarte jeg å komme meg på jobb i dag da!

  Fargen er nydelig, det synes jeg også, men den lua var kjedelig altså. Jaja, sånn går det når jeg får en av mine "gode ideer", hihi.

  SvarSlett
 3. Men den holder deg varm om ørene tenker jeg ;)
  Så dyktig du er Anita. Ikke viste jeg at du var slik ei strikkedame :)
  Jeg ønsker også å lære meg å strikke, men jeg hakke tid :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg lærte først å strikke for noen år siden da jeg satt lenka til en stol. Kan jeg kan du, Siw Aina. Og strikke kan du gjøre mens du ser tv! For meg har strikking blitt terapi, slapper av best når jeg har noe i hendene.

   Kan ikke vi gjøre en avtale da; du lærer meg å bruke fotokameraet og jeg lærer deg å strikke?

   Slett
 4. Stilig farge. Alt trenger jo ikke være så avansert heller, synes en enkel lue kan være kjempeflott :)
  Koselig blogg!

  Ha en strålende helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Ina. Jeg liker også fargen, er utrolig glad i petrol. Helt enig i at det enkle ofte kan være det beste, men passformen ble heller ikke særlig kledelig.

   Koselig at du liker bloggen min, velkommen tilbake!

   Ønsker deg også ei strålende helg.

   Slett

Veldig koselig om du legger igjen en hilsen!