torsdag 5. april 2012

Litt påskestemning i heimen

Jeg er ikke så flink til å pynte til påske. Har vel litt med at jeg ikke er så glad i grønt, oransj og gult sammen, og at de små påskekyllingene ikke tiltaler meg så veldig. Men litt pynt må vi ha.

Det er noe jeg føler jeg må ha i påska, fordi det bringer fram så mange gode minner. Gode minner om verdens beste bestemor og påskeferier på Frøya.


 Og så fant jeg den fineste påskepynten vi har. Den lagde Ina for mange år siden da hun gikk på Korvetten. Den er flott, samtidig litt morsom, liker kombinasjonen med påskekyllinger sammen med korset.


Siden dette slett ikke er en interiørblogg (huset vårt er ikke spesielt bloggvennlig ;)) så må jeg ta med et bilde av påskestrikken min. Svigermor hadde bursdag i går, og jeg hadde lyst til å strikke et sjal til henne. Jeg handla inn blå bugga, da blått er favorittfargen min hennes. Dessverre ble det dårlig tid, så jeg pakka inn sjalet på pinnene, med lovnad om at hun ikke trengte strikke ferdig selv. Strikker videre på det nå. Tror Multnomah blir flott i blått, selv om jeg ikke er så glad i fargen selv.
Ønsker alle ei fantastisk påske!

7 kommentarer:

 1. Nydelige påskeliljer. God påske.

  SvarSlett
 2. Nydelig påskepynt du har. En trenger ikke noe mer enn det ;o) Nydelig påskestrikk :o)

  SvarSlett
 3. He-he, jeg har kun en blomst framme som kan minne om påske. Skal ordne med påskeegg til ungene på lørdag så da blir det litt mer. Om jeg leter har jeg nok en kylling eller to :)

  SvarSlett
 4. Bra det er flere enn meg. Jeg har faktisk ganske mye pynt liggende også jeg da, men det frister ikke å ta fram. Det der får bli pynten her i huset i år. Dvs, har to kyllinger som ungene har lagd i barnehagen også.

  SvarSlett
 5. Det er ikke så mye påskepynt jeg har,men det har kommet frem. MÅ ha innslag av gult når sola glimrer med sitt fravær. Men så fort påsken er over,er det ut med det gule. Da liker jeg ike gult igjen før neste påske.;)

  Klem fra Meta

  SvarSlett
 6. Det er ikkje så mykje påskepynt her heller. Påsken går så raskt over. Flott sjal du held på med. Ønskjer deg ei fortsatt fin påske.

  SvarSlett
 7. Det ble en gul duk og noen gule roser i tillegg. Men så kom jeg på at ungene lagde verdens tøffeste påskekyllinger i fjor, de skal jeg ned og hente fram i dag. Påska er jo ikke over ennå ;) Påskeegg skal jeg også finne fram.

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen en hilsen!