mandag 9. april 2012

Det ble noen rare innfall i påska!

Ja, det ble det... Etter at jeg ble lei og ga sjalet jeg strikker på en ferie starta jeg på noen litt spesielle prosjekt. Først en gjeng med haner. Som jeg skulle hekle bein til i går. Men siden jeg ikke kan hekle burde jeg kanskje lære det først... ;) I går hadde vi filmkveld her, og da måtte jeg finne på et annet prosjekt. Lære og hekle samtidig som filmseeing hørtes ikke ut som en god plan.

Og siden jeg har mye fritidsgarn liggende, bestemte jeg meg for å strikke en ugle. Ja, akkurat, en ugle. En tennbrikett-trekkugle faktisk!


Det er ugla Mette jeg har starta på. Tenkte hun kunne bli en fin gave til noen som har det meste. Og jeg ble inspirert etter å ha lest i bloggen til Kine at hun starter på julegaver nå. Om ikke Mette blir en julegave tenkte jeg i alle fall at hun kan ligge i gaveeska mi. Om når hun blir ferdig.

Nå hadde jeg ikke beige garn faktisk, så Nitaversjonen av Mette blir grå og off-white.Da er det bare å gjøre ferdig. Men jeg oppdager stadig at jeg mangler en del av strikkeutstyr.Siden jeg er så lite glad i å strikke med settpinner har jeg ikke store utvalget av de, og jeg har i alle fall ikke str 7. Det betyr at Mette må vente litt på å bli ferdig. Mette er av den tålmodige typen hun, men det er dessverre ikke jeg ;)

Ønsker alle en fin siste dag i påskeferien, med eller uten strikketøy!

4 kommentarer:

 1. Morsomme ugler:) Å hekle luftmasker kan du helt sikkert. Det bruker å stå et lite heklekurs i noen av mønsterbladene, og mulig du også finner kurs i på garnstudio sine sider eller på you tube. Er sikker på at du får til det som trengs av hekling på de hønene:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror jeg skal klare å lære meg heklinga som trengs, bare ikke sammen med filmtitting. Og så må jeg skaffe meg en heklenål også, har faktisk ikke det jeg *litt flau*

   Slett
 2. Hihi, så morsomme! Har sett tennbriketttrekk, men denne varianten var ny :)

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for kommentar i bloggen min :) De uglene var helt geniale :D Jeg måtte smile når jeg så dem jeg! Utrolig kule!

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen en hilsen!