tirsdag 13. mars 2012

To sjal!

Jeg er faktisk ferdig med to sjal. Strikka først et Multnomah i rødtoner. Dette ble fint, men det er ikke helt mine farger, jeg skulle hatt mer klarrød. Så bestilte jeg et nøste med Bugga, ville gjerne teste dette garnet så mange skryter av. Og jeg falt pladask! Herlig garn, og jeg tåler det helt innpå huden.

Fargen på Buggaen var litt annerledes enn jeg trodde. Det var mørkere grå. Men jeg likte fargen godt, og bestemte meg for å strikke et Multnomah til meg selv. Det røde havner i gaveskuffa.

Så da har jeg strikka to sjal for første gang, blokka et strikkeplagg for første gang, og jeg eier mitt første sjal! Jeg føler meg ikke som noen sjaldame, men dette er så lite at det passer utmerket som trekansjal, i alle fall det grå.

Blokking pågår. Mitt første forsøk.

Multnomah strikket i Bugga farge Montauk Monster ca 95 gram. Jeg brukte pinne nr 4. Garnet holdt ikke helt så jeg strikket åtte runder av bølgemønsteret i stedet for ti som sto i oppskrifta. Ser at jeg nok kunne fått til en runde til, men jeg torde ikke. Ble fornøyd med det som det er også!

 


Multnomah strikket i Manos silk blend, ca 160 gram. På pinne 4,5.

6 kommentarer:

 1. Kjempeflotte sjal! Gråfargen på Buggaen var skikkelig fin, syns jeg.

  SvarSlett
 2. Ja, den er kjempefin, men noe mørkere enn jeg trodde ut i fra bildene. Det er du som har inspirert og oppmunta meg til å prøve meg på sjal - tusen takk!

  SvarSlett
 3. Me like :-) Flotte sjal i flotte farger

  SvarSlett
 4. Kjempefine sjal! Jeg har strikket et selv som er ett av mine favoritter.

  SvarSlett
 5. Nydelige sjal, deilig med noe lunt rundt halsen!

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen en hilsen!