lørdag 31. mars 2012

Påskekalender!

Ja, det har jeg fått! Heldig, ikke sant?! Nå må det sies at jeg har meldt meg på et påskekalenderbytte, så jeg har gitt og fått noe tilbake. Utrolig koselig!

Først kosa jeg med å lage kalender til min kalendervenn, siden hun nok er her og leser skal jeg ikke skrive hva jeg sendte henne, men det var i alle fall ikke en tradisjonell påskepakke. Kan vel si så mye som at fargetemaet var rosa.

I forrigår kom jeg heim til pakkelapp i postkassa, men siden jeg kom seint heim og vi har et avleggs postkontor med elendige åpningstider rakk jeg ikke hente pakken. I går hadde jeg med meg pakkelappen på jobb, og småsprang inn på postkontoret kl 16.58, to minutt før det stenger.

Alle pakkene!
I dag var altså dagen for å åpne den første gaven!

Små barnehender som gjerne ville være med og åpne pakken!

Herlig! Kopptue/fille i påskefarger og en kvikklunsj!

 
Og vi måtte selvsagt dele!

Ønsker alle ei flott påske, med eller uten påskekalender!

Palmesøndag var det tid for å åpne ny pakke igjen. Og denne pakken ble jeg utrolig glad for, og rørt over at påskevennen min har orka å ta seg bryet med å oversette en engelsk oppskrift for meg! Jeg er i utgangspunktet elendig på å lese oppskrifter, og liker dessverre ikke sette meg inn i de... Ja, jeg er flau over det, men sånn er det nå bare. Og på engelsk har jeg bare ikke sett meg mål på å prøve. Men så ser jeg jo at jeg går glipp av en hel verden av herlig strikkeoppskrifter. Nå har jeg fått et puff i baken, og god hjelp på veien til å sette meg inn i engelske strikkeutrykk.

Ikke nok med at jeg fikk oppskrift oversatt, jeg fikk garn til å strikke pulsvantene også, og det i min absolutt favorittfarge - sjøgrønn farge som går over i petrol. Nyyyyydelig!


Jeg er så utrolig heldig!

I dag kom vi heim fra påskeferien vår, som ble ganske forkorta i forhold til planene våre. Vi dro til Frøya for at vi skulle finne noe av den påskestemninga jeg er vant til - vår, hestehov, påskeliljer, sol, bare veier, timer i fjæra, tenkte oss til Kjervågsundet. Men altså, der ute var det snøstorm og ville tilstander på veiene. Det var faktisk så ille at vi ikke orka på fjæretur. Det sier litt. Men da var det koselig å komme heim til pakke!
Og det var midt i blinken, jeg har ikke somlet meg til å kjøpe meg en sånn ennå!

Og sånn på slutten, vi fant litt påskestemning på Frøya da!

Tirsdag
I dag fikk jeg påskekos
Dette skal ikke deles *rister på hodet* ;)

Onsdag
Åh, fantastisk pakke. Black Lazy (som altså er kalendervennen min) skrev at hun akkurat har begynt å sy. Og hva får vi i pakken i dag? Tre luer som hun har sydd! Vi åpna den i morges, og luene er på ennå. Bare de to minste er heime nå, Ina kommer senere i dag. Men Ingrid adopterte like gjerne begge jenteluene hun. I alle fall fram til storesøster kommer.

Jeg rakk så vidt å få tatt bilder av luene før de kom på hodet til de to minste, så beklager et litt dårlig bilde.

Jeg snakker med storejenta i telefonen, og forteller at hun har fått lue.
Finingen med nylua!
Ikke bare mora som er glad for påskekalender!

Torsdag
Jeg elsker Sandnesgarn sine addipinner. Og jammen fikk jeg ikke det i gave! Jeg som er "allergisk" mot strømpinner ønsker meg 40cm, for det har jeg bare en av. Nå fikk jeg nr 4 - helt perfekt!

Fredag

Man skulle tro at vennen min er synsk. I alle fall treffer hun perfekt med gavene, og jeg får akkurat hva jeg trenger. Jeg har tørre vinterlepper, og hva får jeg i gave da?
Deilig lipbalm. I tillegg stoppenål. Jeg har kun en, og den er litt for liten til en del av garnene jeg har strikka med i det siste. Noe som har irritert meg, samtidig har jeg selvsagt ikke rota meg til å kjøpe en ny. Nå har jeg deg!

Påskeaften

Denne kalenderen er helt perfekt altså. Koselig å ha en pakke å åpne hver dag, og når i tillegg innholdet er som i min da!

I dag fikk jeg oppskrift på lue fra Arne og Carlos, og tre nøster med nydelig lilla Freestyle-garn.

Gleder meg til å prøve meg på denne. Og lua skal bli mi!

1. påskedag

Dette tar jo helt av, jeg har verdens beste kalendervenn som har sendt meg så mange flotte gaver!

I dag fikk jeg to nøster av et bomullgarn jeg ikke har prøvd før, og det i en herlig farge! Cerise er tøft. Ikke nok med at jeg fikk nøstene, jeg fikk oppskrift på kluter også.

2. påskedag... Litt vemodig.

Ja, det er litt vemodig, for i dag var siste dagen med kalenderpakke. Utrolig koselig å ha påskekalender altså!

Helt fantastisk pakke jeg fikk i dag også, se her:
Åh, jeg har fått oppskrift på Bellas votter, jeg som er så forelska i disse vottene. Det som gjenstår da er å lære seg å strikke fletter og så må jeg bli bedre venn med strømpepinnene. To nøster lilla Nepal fra Drops. Jeg må bare prøve meg på disse vottene altså!

Tusen, tusen takk til verdens beste kalendervenn Black Lazy!

5 kommentarer:

 1. Det høres koselig ut med en påskekalender og jeg ser at det er flere som liker den. Noen fine og nyttige ting du har fått.
  Takk for besøk og koselig kommentar på bloggen min!
  Ønsker deg en fortsatt fin påske(-kalender)!
  Pernilla

  SvarSlett
 2. Så morro med påskekalender og ikke minst at du får så mange nyttige ting.
  Ønsker deg og dine en flott påskeferie.
  Annelive

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar på bloggen min!

  Så heldig du er som har fått så kjekke ting i paskekalenderen :)

  SvarSlett
 4. Det er veldig koselig med påskekalender!

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har fått. Kos deg med resten, og ha en riktig fin påske

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen en hilsen!