torsdag 1. mars 2012

Mitt første sjal!

Da er jeg ferdig med mitt første sjal! Hadde noen sagt til meg for ett år siden at jeg skulle strikke et sjal, hadde jeg ledd høyt og godt. Men nå har jeg altså gjort akkurat det.

Jeg starta jo på et sjal med blader langs kanten. Det er jo også nesten ferdig, men det ble liggende gitt. Har bestemt meg for å gjøre det ferdig altså, men ikke i dag... Kanskje ikke i morgen heller.

Multnomah har jeg sett på lenge. Jeg liker bølgemønster så utrolig godt . Det fineste babyteppet jeg har strikket er På veg teppet fra Pickles, og det har også bølgemønster. Aller helst skulle jeg hatt grønt eller petrolfarget garn til Multnomah, men det hadde jeg ikke, og da jeg bestemte meg skulle jeg jo helst starta i går. Så brukte Manos silk blend, farge 6461, som er rødt. Dessverre er ikke fargen lett å fange på bilde. Jeg synes fargen er mørkere enn den virker på bilder.

Nå har jeg aldri strikket sjal, og jeg har heller aldri blokka et produkt. Nå må jeg vel sette meg inn i dette også, og når det er gjort skal jeg få tatt bilder av sjalet, skikkelige bilder. Det som kommer her nå er bare noen detaljbilder tatt i dårlig lys.


Veldig fornøyd med å ha fått ferdig mitt første sjal! Og jammen tror jeg ikke at jeg må strikke et til, for denne fargen er egentlig ikke helt meg. Og jeg skal ha et Mulnomah selv, liker mønsteret så godt! Enkelt var det å strikke også. Det er vel grunnen til at jeg ble ferdig med det også, uten opprekking...

9 kommentarer:

 1. Så flott sjal! Du har all grunn til å være stolt av deg selv, nå er sjal-barriæren besteget :D Fargen ser knallfin ut, synes jeg, men jeg er enig i at petrol slår det meste :D

  SvarSlett
 2. Det blei et kjempe fint sjal! Elsker bølgemønster!

  SvarSlett
 3. Dette ble kjempefint! Jeg har aldri strikket sjal jeg heller, men leiter etter en grei nybegynneroppskrift. Anbefaler du denne til en "grønn" sjalstrikker? :) Bølgemønster er i grunnen veldig fint.

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer! Jane, petrol er helt klart favorittfargen! Og bølger i petrol måtte jo blitt perfekt.

  Vera, da er vi to som elsker bølgemønster, det er så flott!

  Jeg anbefaler virkelig denne oppskriften, Charlotte. Når jeg får det til, kan alle få det til ;)

  SvarSlett
 5. Kjempefint, og nydelig farge :-)

  SvarSlett
 6. Et flott sjal dette, og om du allerede er igang å planlegge nr 2, da må det vel sies å være et vellykket første-sjal :)

  SvarSlett
 7. Nydelig sjal i nydelig farge :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med et flott sjal!! Nydelig farge.
  Den mumikoppen er nok desverre svigemor sin. Er en limited eddision kopp fra sommern 210 tror jeg.

  SvarSlett
 9. Så fint det var, fargen var superfin!!

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen en hilsen!